Kangasrinne kutsuu kumppaneita

Kiinnostaako liiketoiminta uudella Kangasrinteen asuinalueella? Alueen suunnittelun kantavana ajatuksena on ollut yhteisöllisyyden tukeminen ja alueen omat lähipalvelut. Kangasrinteelle on suunnitteilla muun muassa oma päiväkoti ja muita asukkaiden arkea helpottavia lähipalveluja, kuten fysioterapia ja pesula.

Hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva Kangasrinne tarjoaa loistavat puitteet liiketoiminnalle. Vanhan sairaala-alueen suojeltuihin kiinteistökohteisiin rakennetaan erilaisia tiloja yritystoimintaan.

Etsimme palveluntarjoajia

Lähtökohtana on, että Kangasrinteeltä löytyisi asukkaiden arkea helpottavia palveluntuottajia: esimerkiksi päiväkoti, siivousalan toimija, pesulayrittäjä, isännöinti- ja kiinteistönhuollon ammattilainen, hyvinvointi- ja kauneusalanyrittäjät. Alueelle on tulossa liike- ja toimistotilaa noin 300 m² sekä lisäksi joustavaa, muunneltavaa avokonttoritilaa noin 250 m², vaikkapa asiantuntijaorganisaatioiden tarpeisiin.

Kangasrinteelle oma päiväkoti

Kangasrinteen päärakennuksena ja ”sydämenä” toimii Kangashovi, vanha sairaalakiinteistö, joka kunnostetaan moderniksi tilaksi monipuoliseen käyttöön.

Kangashoviin on suunniteltu päiväkotitilat 4-ryhmäiselle päiväkodille. Haemme päiväkotitoiminnan yrittäjää, joka pääsee aloittamaan toiminnan koulujen alkuun mennessä vuonna 2021. Tilat sijaitsevat kahdessa kerroksessa, ruokahuolto toimii tiloihin rakentuvalla jakelukeittiöllä. Myös oman valmistus- tai keskuskeittiön sijoittaminen kohteeseen on mahdollista.

Ota yhteys, niin suunnitellaan yhdessä sijoittumistanne Kangasrinteelle.

 

Lisätietoja:

Ville Marjakoski

Puh. 040 3100 337

ville.marjakoski@vrp.fi

Kuvan lähde: Jyväskylän kaupunki