VRP Kangasvuori talot a ja b

Kangasrinteen asuinalueen rakentaminen alkaa

Kangasrinteen asuinalueen asemakaava on hyväksytty ja rakentaminen pääsee alkamaan vuonna 2020. Alueen pientalotontit tulevat myyntiin vuodenvaihteessa 2020. Kangasrinne tulee edustamaan uudenlaista yhteisöllistä asuinympäristöä, jossa alueen asukkailla on omia palveluja sekä yhteisöllisyyttä tukevia tiloja ja piha-alueita.

Kangasvuoren kaupunginosaan, noin neljän kilometrin päähän Jyväskylän keskustasta, rakennetaan uusi asuinalue lähes 800 asukkaalle. Etelään aukeavalle Kangasrinteelle on suunniteltu monipuolisia asuinmuotoja eri kokoisille talouksille. Alueelle rakennetaan kerros- ja rivitaloja, 12 pientaloa sekä liiketiloja. Alueen kehittäjänä ja päätoteuttajana toimii VRP Keski-Suomi Oy.

Pienomakotitalotontit myyntiin alkuvuodesta

Heti vuodenvaihteessa tulee myyntiin 12 pienomakotitalotonttia, rakentaminen pääsee alkamaan syksyllä 2020. Tontit ovat kooltaan 570–825 m².

Arkea ja yhteisöllisyyttä tukevia ratkaisuja

Kangasrinteen alueen suunnittelun kantavana ajatuksena on ollut yhteisöllisyyden tukeminen ja alueen omat lähipalvelut. Kangasrinteelle haetaan myös palvelutuottajia. Alueelle on suunnitteilla muun muassa oma päiväkoti ja muita asukkaiden arkea helpottavia lähipalveluja, kuten siivousalan toimija sekä pesula.

Kehittyvä Kangasrinteen alue

Kangasrinteen alueella kaikki tarvittava on lähellä; viihtyisä luonto, monipuoliset liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet, julkiset sekä kaupalliset palvelut ja loistavat kulkuyhteydet. Alue on kaavoitettu kulttuurihistoriallisesti arvokkaalle Kangasvuoren entiselle sairaala-alueelle, Huhtasuon liikuntapuiston sekä uuden yhtenäiskoulun välimaastoon. Osa alueen vanhasta rakennuskannasta säilytetään tulevina vuosina rakentuvan uuden rinnalle.

LISÄTIETOJA:

Ville Marjakoski, toimitusjohtaja

Puh. 040 3100 337

ville.marjakoski@vrp.fi

Tiedote on julkaistu 13.12.2019