Aitiopaikalla metsän laidalla

Kangasrinteen alue kätkee paljon tarinoita. Lähiluonto on tarjonnut seikkailuja sukupolvelta toiselle. Rauhoittava metsämaisema on tuonut asukkaille mielenrauhaa ja iloa vuosikymmenten ajan. Kivenheiton päässä oleva urheilupuisto on ollut kohtaamispaikka ja liikuntakasvatuksen sydän, josta moni menestynyt urheilija on ponnistanut maailmalle.

VRP Kangasrinne laitakaupungin sykkeessä

Sykkeessä kaupungin laidalla

Kangasrinne tarjoaa modernin ja turvallisen asumisen puitteet Jyväskylän keskustan tuntumassa, Kangasvuoren kaupunginosassa. Etelään aukeava Kangasrinne sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla vanhalla sairaala-alueella, jossa kaikki tarpeellinen on sopivan lähellä.

Vireän elämän ympäristö

Kangasrinne on suunniteltu erilaisia ihmisiä ja elämäntilanteita ajatellen. Alueelle rakentuu myös yhteisiä tiloja ja piha-alueita, jotka tukevat yhteisöllisyyttä. Monipuoliset liikunta-, ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet aktivoivat kaikenikäisiä asukkaita.

VRP kangasrinne fiksuja koteja

Fiksuja koteja

Kangasrinne tarjoaa elämisen laatua lähellä keskustaa. Alueella rakennetaan hyvän rakentamisen periaatteilla viihtyisiä ja valoisia koteja, jotka sopivat helppoutta ja käytännöllisyyttä arvostaville ihmisille. Kangasrinteeltä löytyy koti jokaiseen tarpeeseen.

Voimaanuttava lähiluonto

Kangasrinteellä luonto alkaa jo kotiovelta. Lähimetsässä on runsaasti luontopolkuja, paikkoja rauhoittumiselle sekä erilaisia luontoelämyksiä ja -aktiviteetteja. Siellä jokainen voi virkistäytyä arjen keskellä omalla tavallaan, yhdessä tai yksin.

Kangasrinne pähkinänkuoressa

Etäisyyksiä

Jyväskylän keskusta 4 km
Seppälän kauppakeskusalue 1,5 km
Huhtasuon yhtenäiskoulu 100 m

Kohteita

Lähes 800 asukkaan asuinalue
Koteja elämän eri vaiheisiin
12 pienomakotitaloa
Rivi- ja kerrostaloja
Vuokra- ja omistusasuntoja

Palveluja

Huhtasuon yhtenäiskoulu
Terveyskeskus
Kauppa
Kirjasto

Lähiluonto

Liikunta- ja ulkoilumaastot
Huhtasuon liikuntapuisto
Luontopolut kotiovelta
Vuorilammen laavu