Joko kuulet Kangasrinteen kutsun?

Kangasrinteellä on kaikki hyvän elämän puitteet. Kulttuurihistoriallisesti arvokas sairaala-alue kasvaa moderniksi lähiöksi perinteitä kunnioittaen. Valoisat kodit, upea ympäristö ja yhteisöllisyyttä tukevat ratkaisut. Millainen koti sinua kiinnostaa?

Kangasrinteen alue ja kohteet

VRP kangasrinne ilmakuva

Kangasrinne on valoisa ja loiva, lounaaseen laskeva rinnealue. Aurinkoinen rinne, puistomaisuus ja vanha rakennuskanta, luovat alueen vahvan identiteetin. Asuminen Kangasrinteellä on mahdollista asuinkerros-, rivi- tai omakotitaloissa.

Omakotitalot

Omakotitalojen korttelialueet sijoittuvat Kangasrinteen kaakkoisosaan. Korttelialueille sijoittuu yhteensä 12 omakotitalotonttia, jotka ovat kooltaan 570–825 m² ja sisältävät rakennusoikeutta 220 kerrosneliötä. Omakotitalotonttien sijainti on rauhallinen päättyvien katujen varrella. Tontit tulevat myyntiin vuodenvaihteessa 2020 ja rakentamaan pääset syksyllä 2020.

Kysy lisää myynnistämme >

Kerrostalot

Kangasrinteen alueelle rakentuu yhteensä 11 erillistä kerrostaloa. Kerrostalot muodostavat neljä erillistä ryhmää, jotka koostuvat kahdesta tai kolmesta erillisestä, viidestä seitsemään kerroksisesta rakennuksesta. Kerrostaloryhmät sijoittuvat alueen päärakennuksen ympärille. Kerrostalojen ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2020.

Asunto Oy Jyväskylän Sudenmarja on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Katso lisätietoja tästä >>

Rivitalot

Asuinrivitalojen korttelialueet sijoittuvat alueen koilliskulmaan kahdelle rinnetontille sekä alueen keskiosaan yhdelle tontille. Rivitalojen korttelialueiden rakentamisesta vastaa Jyväskylän kaupunki.

Katso lisätiedoista alueen ja tonttien tarkemmat tiedot.

Display a map

Kangasrinteen asuinalue rakentuu Kangasvuoren vanhalle sairaala-alueelle.